Business News Magazine - Ιούλιος 2024

Business News Magazine - Ιούλιος 2024

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΙCAP CRIF, με αφορμή τα 60 χρόνια δραστηριοποίηση της ICAP CRIF, μίλησε στο Business News Magazine για το ορόσημο των 60 ετών στην ελληνική αγορά, την ενσωμάτωση στο δίκτυο της CRIF, τις υπηρεσίες της εταιρείας και το προσωπικό του όραμα για τη συνέχεια.

Έπειτα, σε αυτό το τεύχος, ο Έλληνας καθηγητής Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας, Αντώνιος Ντακανάλης, μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη, την ενδυνάμωση της Ελλάδας και των επιχειρήσεων και την ευημερία των εργαζομένων ως βασική παράμετρος για τη στρατηγική ESG των επιχειρήσεων.

Επίσης, μεταξύ άλλων, φιλοξενούνται θέματα για την κλιματική αλλαγή και το κόστος αυτής για την ελληνική και παγκόσμια οικονομία, τις startup ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό και μια λίστα με τις επιχειρήσεις με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα.

Τέλος, αναλύονται τα οικονομικά οφέλη που πρόκειται να προσκομίσει το Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη να κυμαίνονται μεταξύ 6,7 και 11,1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με ανεξάρτητη έκθεση που δημοσιεύτηκε από το Κέντρο Αθλητικού Δικαίου και Οικονομίας (CDES).

Διαβάστε από το Business News Magazine #34:

60 χρόνια ICAP CRIF: αξιοθαύμαστο παρελθόν, δυναμικό παρόν και λαμπρό μέλλον

Αντώνιος Ντακανάλης: Η ευημερία των εργαζομένων βασική παράμετρος για τη στρατηγική ESG των επιχειρήσεων

Στατιστικά μεγέθη και προβλέψεις… Το κόστος της κλιματικής αλλαγής για την ελληνική και παγκόσμια οικονομία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα κερδίσει το Παρίσι;

Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020